BEDRIJFSEVENEMENT

BEDRIJFSFEEST, PERSONEELSFEEST

bedrijfsfeest

ROOTZ Coverband – DE beste keus voor jouw bedrijfsevenement!!

Heb je successen behaalt met je bedrijf die gevierd moeten worden of gewoon zomaar omdat je medewerkers het verdienen! Dan is het tijd voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest! Een feest waar jij en je collega’s even de behaalde succesen kunnen vieren. Elk bedrijfsfeest is uniek en moet voor jou en je collega’s of gasten een onvergetelijke ervaring zijn. Bedrijfsfeesten is één van de specialiteiten van RootZ, met haar fantastische en professionele lichtshow en haar uitgebreide repertoire tilt RootZ jouw feest naar een hoger niveau!

RootZ heeft alles in huis om uw bedrijfsfeest tot een onvergetelijk evenement te maken. Daarbij zien wij het als onze plicht om u als opdrachtgever volledig te ontzorgen:

  • Zeer aantrekkelijke totaalprijs,
  • Avondvullend live-muziek,
  • Volledige verzorging van professioneel licht & geluid,
  • Mogelijkheid tot akoestische inloopset,
  • Mogelijkheid voor verzoekjes en repertoirekeuze,
  • Geen vaste setlijsten,
  • Flexibel, betrouwbaar, professioneel

Onder de pagina media zijn diverse opnames te vinden om u een indruk te geven van onze energieke en unieke shows.
Natuurlijk bent u vooraf van harte welkom op onze kijkavond om kennis te maken en de band live te beleven.

RootZ boeken?

Ben je helemaal overtuigd van RootZ en wil je direct checken of je datum beschikbaar is en wat de kosten zijn zodat je kan boeken? Vul snel het contact formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat. In deze offerte wordt alles meegenomen zoals: licht, geluid (afgestemd op het aantal gasten), pauzemuziek en de km vergoeding. Het is één totaal prijs, dus geen extra kosten achteraf!