Bruiloft/ feestband RootZ 3 Bruiloft/ feestband RootZ 3 Bruiloft/ feestband RootZ 3 Bruiloft/ feestband RootZ 3 Bruiloft/ feestband RootZ 3 Bruiloft/ feestband RootZ 3 Bruiloft/ feestband RootZ 3 Bruiloft/ feestband RootZ 3 Bruiloft/ feestband RootZ 3 Bruiloft/ feestband RootZ 3
Bruiloft/ feestband RootZ Cindy Bruiloft/ feestband RootZ Paul Bruiloft/ feestband RootZ Twan Bruiloft/ feestband RootZ Cindy Bruiloft/ feestband RootZ Geert-Jan Bruiloft/ feestband RootZ Jos Bruiloft/ feestband RootZ Wido Bruiloft/ feestband RootZ Geert-Jan Bruiloft/ feestband RootZ Jos Bruiloft/ feestband RootZ Wido

DE BAND ROOTZ!!

Coverband/Bruiloftband RootZ bestaat uit: drummer Richard, basgitarist Jos, toetsenist en zanger Twan en gitarist Paul. Het front wordt verzorgd door leadzanger Wido en zangeres Cindy. Door de combinatie van de ervaring en het enthousiasme van de band, weten we precies hoe we de avond naar een toppunt kunnen krijgen! Geen nummer is te gek voor RootZ - van dansmuziek tot de beste rock en van rap tot happy hardcore, alles komt aan bod! Voor RootZ geldt maar één ding en dat is FEEST!

"Kan RootZ ook een akoestische set op onze bruiloft spelen?"

Jazeker! Op aanvraag kan RootZ een mooie en gevoelige akoestische inloopset verzorgen. De drie stemmen van Wido, Cindy en Twan passen perfect bij elkaar, waardoor er een prachtige close harmonie ontstaat! Samen met de akoestische begeleiding van Paul, zorgt dit voor een muzikaal spektakel!

RootZ Acoustic
Nieuw in onze playlist!!
Uptown Funk
Een greep uit onze playlist

 • Amy Winhouse-Valerie
 • B.E.P.-I gotta feeling
 • U2-One
 • Daft Punk-Get Lucky
 • David Guetta- Titanium
 • Robin thicke-Blurred lines
 • Aretha franklin-Think
 • Jan Smit-Als de morgen
 • Nick & Simon-Rosanne
 • Andre Hazes-Zij gelooft in mij
 • Pearl Jam-Alive
 • Kings of leon-Sex on fire
 • Anouk-Girl
 • Gustavo lima-Balada
 • House of Pain-Jump around
 • Paul Elstak-Rainbow in the sky
 • Wat mensen over RootZ zeggen..!!


  "EEN FANTASTISCHE, AANSTEKELIJK VROLIJKE, KWALITATIEF UITMUNTENDE BAND!"

  Rootz is de band die je erbij wilt hebben. De band straalt uit zelf veel plezier aan het optreden te hebben. Kwalitatief is het een absolute topband, met uitstekende op elkaar ingespeelde muzikanten en buitengewoon goede vocalisten. Wij hadden een relatief kleine feestzaal en Rootz zorgde daarin voor het perfecte geluid, zowel in geluidskwaliteit als in volume. Iets wat nog wel eens de nodige uitdagingen kent. De band is bijzonder goed in het inspelen op het publiek en geeft hier uitstekend invulling aan. Begonnen met een rustige, relaxte set en opgebouwd naar een fantastische finale uren later. We hebben nauwelijks lege plekken op de dansvloer gezien. De band raakt met mooie gevoelige nummers, maar knalt ook de pannen van het dak met dans- en rocknummers. Hun repertoire bestaat uit werkelijk bijna alle bekende muziek en hun zelf samengestelde medleys zijn van wereldklasse. Rootz was op onze fabelachtig mooie dag de kers op onze taart!
  Ruben & Gonny Donkervoort


  "ROOTZ STAAT GARANT VOOR EEN GESLAAGD FEEST!"

  We werden na een zoekproces op internet erg enthousiast van Rootz, voor ons feest ter gelegenheid van ons 40-jarig huwelijk en tevens mijn 6oste verjaardag. We houden nog steeds van swingende muziek en deze band viel dan gelijk op. Om ons te overtuigen of dit echt de band zou zijn die ons feest met zo'n 200 gasten zou mogen opluisteren, zijn we naar de open repetitie avond gegaan. Toen wisten we het zeker. Gisteren 9 april, heeft Rootz onze hooggespannen verwachtingen meer dan waargemaakt. Ze spelen en zingen niet alleen stuk voor stuk geweldig, ze voelen op een uitstekende manier aan waar het publiek behoefte aan heeft en passen hun zeer uitgebreide repertoire hierop aan. Vele genres passeerden gisteravond de revue, maar allemaal zeer dansbare muziek en perfect uitgevoerd, met als resultaat een constant gevulde dansvloer en een uitzinnig publiek. Daarnaast weten ze er ook nog een persoonlijke touch aan te geven. Kortom met de Rootz band is er gisteravond een onvergetelijke invulling gegeven aan ons feest, hetgeen door vrijwel alle gasten spontaan werd gemeld. Wat hebben ze geknald en wat heeft een ieder op ons feest ontzettend genoten. Daarnaast zijn het ook heel relaxte gasten, die goed met je meedenken. Kortom een band is sfeerbepalend, maar met Rootz ben je als kwaliteits coverband verzekerd van een onvergetelijk feest. Dank je wel alle bandleden van Rootz. Al onze gasten, onze kinderen en kleinkinderen, alsmede wijzelf hebben enorm genoten. Dank jullie wel!
  Dennis en Gabriella Cordes


  Dorien uit Dordrecht
  Bandleden van Rootz, Super super bedankt voor jullie toffe optreden!!! Iedereen heeft het super naar zijn zin gehad en de positieve verhalen blijven maar komen!!!
  Jullie hebben echt voor een vet feest gezorgd!!!!Thanx!
  Enne leuke dat jullie foto's hebben genomen! Groetjes uit Dordt


  Alex en Yvette uit Harderwijk
  "ROOTZ! WAT HEBBEN WE EEN GEWELDIG FEEST GEHAD!!"
  Onze bruiloft was geweldig en het feest al even gaaf. We hebben ontzettend veel positieve reacties gehad op jullie als onze band!! ENORM BEDANKT dan ook! Groetjes, Alex en Yvette


  Freek en Mariska uit Groesbeek
  Hallo Rootz!! Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de fantastische feestavond afgelopen vrijdag op onze bruiloft bij de Raaf. Het was helemaal TOP!! Van iedereen hebben wij ook veel enthousiaste reacties gehad op jullie geweldige optreden.
  "Jullie zijn een Top-band die wij iedereen kunnen aanbevelen!!"
  Ga zo door!! Groetjes Freek en Mariska